Over Indora

Onafhankelijk advies op maat

Mijn naam is Sjors van Leeuwen en Indora Managementadvies is de naam van mijn bedrijf. Ik werk als zelfstandig managementadviseur op het snijvlak van klantgericht ondernemen (CRM), strategie en marketing.

Brede kijk en ervaring

Als onafhankelijk adviseur help ik organisaties om nog marktgerichter, klantgerichter en succesvoller te worden. Vooral op het gebied van visie, strategie en nieuwe innovatieve marketing-, business- en serviceconcepten.

Zelf heb ik dertig jaar ervaring in verschillende functies, organisaties en branches. Met uiteenlopende vraagstukken op het snijvlak van organisatie, strategie, klantgerichte marketing, innovatie en technologie. Door mijn brede ervaring ben ik goed thuis in vele strategische vraagstukken en het belang van meer markt- en klantgerichtheid. Ervaringen van klanten staan vermeld bij referenties.

Waar kunt u op rekenen? 

  • Klantgericht, resultaatgericht, kennis van zaken en betrouwbaar.
  • Samenhang en dwarsverbanden zien in interne en externe ontwikkelingen.
  • Snel tot de kern komen, met focus en aandacht voor de vraag achter de vraag.
  • Denkkracht, nieuwe ideeën, inzichten en eye-openers.
  • Goede prijs/kwaliteit-verhouding: niet goed, geld terug (nog nooit gebeurd ;-).

Markt- en klantgericht ondernemen in de zorg

Indora Managementadvies is een van de eerste adviesbureaus in Nederland dat zich gespecialiseerd heeft in markt- en klantgericht ondernemen in de zorg. Als voormalig oprichter van het Zorgmarketingplatform ben ik sinds 2001 actief in de zorg. Ook als kennispartner van het Zorgmarketingplatform.

Aan de slag

Wilt u snel aan de slag of meer weten? Neem dan contact op.

^ Naar boven