Over Indora

Sjors van Leeuwen

Indora Managementadvies is de naam waaronder ik, Sjors van Leeuwen, als zelfstandig en onafhankelijk adviseur mijn werkzaamheden uitvoer. Met dertig jaar ervaring in verschillende functies, organisaties en branches. Met uiteenlopende vraagstukken op het snijvlak van organisatie, strategie, klantgerichte marketing (CRM), innovatie en ICT. Door mijn brede ervaring ben ik goed thuis in vele strategische vraagstukken en het belang van meer markt- en klantgerichtheid. 

Netwerkstructuur met vakspecialisten

Ik heb bewust gekozen voor een netwerkstructuur met gespecialiseerde partners. Hierdoor ben ik flexibel, met een breed aanbod en kan ik u maatwerk bieden met de beste vakspecialisten die er zijn. Tegen aantrekkelijke voorwaarden want van overhead is geen sprake. Vandaar dat u op deze website wisselend ‘ik/mijn’ of ‘wij/onze’ leest.

Onafhankelijk advies op maat

Kortom, Indora Managementadvies is een onafhankelijk adviesbureau voor klantgericht ondernemen (CRM), strategie en marketing. Indien nodig samen met gespecialiseerde netwerkpartners. Wij helpen organisaties om marktgerichter, klantgerichter en succesvoller te worden. Van visie- en strategieontwikkeling tot en met uitwerking en invoering.

Kenmerken van mijn dienstverlening

  • Klantgericht, resultaatgericht, kennis van zaken en betrouwbaar.
  • Samenhang en dwarsverbanden zien in interne en externe ontwikkelingen.
  • Snel tot de kern komen, met focus en aandacht voor de vraag achter de vraag.
  • Denkkracht, nieuwe ideeën, inzichten en eye-openers.
  • Goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Het gaat er natuurlijk niet om wat wij zo goed kunnen, maar om uw voordeel! Daarover leest u meer bij Diensten.

Zorgmarketing en het Zorgmarketingplatform

Sinds 2001 werk ik in de gezondheidszorg. Indora Managementadvies is een van de eerste adviesbureaus in Nederland dat zich gespecialiseerd heeft in markt- en klantgericht ondernemen in de zorg. Omdat ‘marketing’ in die branche nog een onbekend fenomeen was, ben ik in 2004 het Zorgmarketingplatform gestart (ook op LinkedIn). Het Zorgmarketingplatform is een kennisnetwerk van en voor managers van zorgorganisaties die zich bezighouden met zorgmarketing, communicatie en verkoop in de meest brede zin van het woord.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust even contact op.

^ Naar boven