Over Indora

Onafhankelijk advies op maat

Indora Managementadvies is een onafhankelijk adviesbureau voor klantgericht ondernemen. Wij zijn actief op het snijvlak van klantgericht ondernemen (CRM), strategie en marketing. Wij helpen organisaties om marktgerichter, klantgerichter en succesvoller te worden. Van visie- en strategieontwikkeling tot en met uitwerking en invoering. De afgelopen vijftien jaar hebben wij een grote klantenkring met tevreden klanten opgebouwd.

Sjors van Leeuwen

Indora Managementadvies is ook de naam waaronder Sjors van Leeuwen als zelfstandig adviseur zijn werkzaamheden uitvoert. Hij heeft meer dan vijfentwintig jaar relevante ervaring in verschillende functies, organisaties en branches. Met vraagstukken op het snijvlak van organisatie, strategie, klantgerichte marketing, innovatie en ICT. Door zijn ervaring is Sjors van Leeuwen goed thuis in vele strategische vraagstukken en kent hij het belang van de ‘de klant’ als onderscheidende factor als geen ander.

Kenmerken van onze dienstverlening

  • Klantgericht, resultaatgericht, kennis van zaken en betrouwbaar.
  • Samenhang en dwarsverbanden zien in interne en externe ontwikkelingen.
  • Snel tot de kern komen, met focus en aandacht voor de vraag achter de vraag.
  • Denkkracht, nieuwe ideeën, inzichten en eye-openers.
  • Goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Netwerkorganisatie met breed dienstenpakket

Ik heb bewust gekozen voor een netwerkstructuur gebaseerd op samenwerking met partners. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij een aanbod op maat aanbieden met de beste vakspecialisten die er zijn. Tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden want van overhead is geen sprake. Afhankelijk van de klantvraag en de aard en omvang van de opdracht werk ik desgewenst nauw samen met andere organisaties en vakspecialisten. Door een slimme bundeling van kennis, kunde en ervaring op meerdere terreinen, kunnen wij u een breed dienstenpakket aanbieden en optimaal van dienst zijn.

Zorgmarketing en het Zorgmarketingplatform

Sinds 2001 werk ik in de gezondheidszorg. Indora Managementadvies is een van de eerste adviesbureaus in Nederland dat zich gespecialiseerd heeft in markt- en klantgericht ondernemen in de zorg. Omdat ‘marketing’ in die branche nog een onbekend fenomeen was, zijn wij in 2005 het Zorgmarketingplatform gestart (ook op LinkedIn). Het Zorgmarketingplatform is een informeel kennisnetwerk van en voor managers van zorgorganisaties die zich bezighouden met zorgmarketing, communicatie en verkoop in de meest brede zin van het woord.

^ Naar boven